Waardes updaten niet

Wanneer de waardes van één module niet updaten, kijk dan op de support pagina van de betreffende module.

Wanneer de waardes van alle modules niet bijwerken, controleer dan de volgende punten:

• Staat de E-Connect aan en of wordt er voldoende spanning geleverd?
  • Werken bijvoorbeeld de E-Level of E-Volt module zoals verwacht?
  • Is de afstand tussen sensor en E-Connect en E-Connect en telefoon minder dan 10 m?
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is er niemand anders via Bluetooth met de E-Connect verbonden?
  • Staat de sensor die niet update aan en is de batterij niet leeg?