Ontkoppelen  modules

Heeft u een module in de app staan, die defect is geraakt? Of heeft u uw kampeervoertuig verkocht en u wilt uw modules verwijderen uit uw account?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om zelf modules te verwijderen uit uw account. Onze Customer Service helpt u graag verder:

1. Ga naar de contact pagina
  2. Geef aan welke module u wilt verwijderen
  3. Stuur een foto van de QR-code van de module met uw bericht mee
  4. Zodra de module verwijderd is, dient u de app volledig af te sluiten (deze mag ook niet meer actief zijn in de achtergrond) en weer opnieuw op te starten (resetten). Uw module is dan verdwenen
  5. Indien u uw module vervangt, voegt u pas hierna uw vervangende module toe

Let wel op, dat u de juiste QR-code gebruikt. Gooi de oude weg wanneer uw module kapot is. Heeft u een module verkocht, geef de QR-code aan de nieuwe eigenaar van het systeem.

U bent een module kwijt geraakt

Het kan gebeuren, dat u bijvoorbeeld uw E-Gaslevel onder de gasfles laat zitten wanneer u deze inlevert, dat u een E-Pressure verliest omdat deze niet goed vastgeschroefd zat of dat u een module kwijt bent geraakt. Doet u dan het volgende:

1. Neem contact op met de Customer Support met het verzoek de betreffende module(s) uit uw account te laten verwijderen. Stuurt u een foto van de QR-code van de  betreffende modules mee.
  2. Zodra de module verwijderd is, dient u de app volledig af te sluiten (deze mag ook niet meer actief zijn in de achtergrond) en weer opnieuw op te starten (resetten). Uw module is dan verdwenen
  3. Indien u de verwijderde module gaat vervangen, voegt u pas hierna uw vervangende module toe.
  4. Let wel op, dat u de juiste QR-code gebruikt. Gooi de oude weg om verwisseling te voorkomen.

Vervangen module

Is uw module defect geraakt en door uw dealer of door ons vervangen voor een nieuwe?

De meeste modules kunnen omgewisseld worden. U hoeft dan alleen de module in de app te resetten en de nieuwe in gebruik te nemen. U hoeft dan geen QR-code te scannen.
Het Starterspakket, de E-Load en de E-Waterlevel zijn hierop een uitzondering. Lees meer over het Starterspakket op de pagina Vervangen Starterspakket Basis of Vervangen Starterspakket Plus.
Voor de E-Load en E-Waterlevel zijn er een aantal belangrijke stappen die u moet ondernemen:

Vervangen door uw dealer:

1. Uw dealer zal uw oude module verwijderen uit uw account en de nieuwe toevoegen.
  2. Zodra u uw kampeervoertuig terug krijgt, dient u de app volledig af te sluiten (deze mag ook niet meer actief zijn in de achtergrond) en weer opnieuw op te starten (resetten). Uw module is dan verdwenen. Wanneer de dealer uw module al voor u heeft vervangen, dan staat deze er meteen in. Zo niet, dan dient u hem zelf toe te voegen.
  3. Het kan zijn, dat u de nieuwe module nog moet toevoegen of kalibreren. Zorg dat u een stabiele internetverbinding heeft (WiFi of 4/5G) en dat u via Bluetooth verbonden bent met uw systeem. Kijk bij de betreffende module hoe u dit doet:
    E-Load
    E-Waterlevel
  4. Let wel op, dat u de juiste QR-code bewaart. Gooi de oude weg om verwisseling te voorkomen.

Vervangen door E-Trailer:

1. Wij zullen uw oude module verwijderen uit uw account.
  2. Zodra u de nieuwe module ontvangt, dient u de app volledig af te sluiten (deze mag ook niet meer actief zijn in de achtergrond) en weer opnieuw op te starten (resetten). Uw module is dan verdwenen.
  3. Start uw hoofdmodule opnieuw op. Dit doet u door hem even van de stroom af te halen.
  4. Indien u de verwijderde module gaat vervangen, voegt u pas hierna uw vervangende module toe. Zorg dat u een stabiele internetverbinding heeft (WiFi of 4/5G) en dat u via Bluetooth verbonden bent met uw systeem. Klik vervolgens op de ‘+’en volg de stappen in de app. Kijk bij de betreffende module hoe u dit doet:
    E-Load
    E-Waterlevel
  5. Let wel op, dat u de juiste QR-code bewaart. Gooi de oude weg om verwisseling te voorkomen.
  6. Als u nog een oude module heeft liggen, haalt u dan de batterij uit deze module om te zorgen, dat deze geen data meer uitzendt via Bluetooth. Bij voorkeur levert u afgedankte kleine elektrische apparaten in bij een inleverpunt.