Hoe installeert u de E-Pressure?

U vervangt uw huidige ventieldoppen door de E-Pressure bandenspanning sensoren. In de app kunt u vervolgens zelf aangeven wanneer u een waarschuwing wilt ontvangen. Voor alle stappen kunt u de onderstaande instructievideo bekijken of de handleiding downloaden.

Handleiding

In de handleiding vindt u alle informatie over de E-Pressure. Zo wordt de installatie stap voor stap uitgelegd.