Systeem status

Op deze pagina staat een overzicht van geconstateerde knelpunten in ons systeem.

Huidige knelpunten

E-Track&Trace - kan module niet activeren

18 april 2024
Er is momenteel een probleem  voor iPhone Pro gebruikers bij het activeren van de E-Track&Trace. Er kan niet op ‘Volgende’ geklikt worden wanneer de E-Track&Trace geactiveerd is. Wij controleren momenteel dagelijks handmatig of er een abonnement is afgesloten die niet is verwerkt en verwerken deze handmatig. Normaliter zal dit binnen 24 uur zijn, behalve wanneer in het weekeinde of op feestdagen een abonnement afgesloten wordt. Dan kan het iets langer duren. Wij werken aan een oplossing.

E-Switch - waardes updaten niet goed

18 april 2024
In de nieuwste app is geconstateerd dat de E-Switch waardes niet altijd correct worden weergegeven. Wij werken aan een oplossing.

Opgelost

Naam module - probleem

Datum opgelost
Probleem zonder – Wij werken aan een oplossing