Hoe installeert u het Starterspakket Plus?

Plaats het Starterspakket Plus in elke gewenste positie, bij voorkeur bovenin en voorin uw kampeervoertuig. Sluit de bijgeleverde kabel eenvoudig aan op de accu van uw caravan of camper. Scan de QR-code en volg de instructies in de E-Trailer app. Voor alle stappen kunt u de onderstaande instructievideo bekijken of de handleiding downloaden.

De instructie video hieronder is voor het Starterspakket Basis, dit is bij het Starterspakket Plus vergelijkbaar, alleen de stekker ziet er anders uit en er zijn een aantal extra stappen in de App die u moet volgen. Wij werken eraan om een nieuwe instructievideo te maken.

Handleiding

In de handleiding vindt u alle informatie over het Starterspakket Plus. Zo wordt de installatie stap voor stap uitgelegd.

Starterpakket Plus

Het Starterspakket Plus verschilt niet veel van het Starterspakket Basis. Het grootste verschil is de GSM kaart die er in zit. Deze maakt het mogelijk om ook op grote afstand met uw systeem te verbinden.

Bel/WhatsApp ons

Ma-Vrij 10:00 - 16:00 uur. Gesloten gedurende het weekeinde en op nationale feestdagen. Ook via WhatsApp bereikbaar.

Komt u er niet uit?

U kunt ons bereiken door een bericht te sturen via het contactformulier. Deze beantwoorden wij binnen 3 werkdagen.