Starterspakket Basis

Hoe installeert u het Starterspakket Basis

Het Starterspakket Basis (voorheen E-Connect) is gemakkelijk te installeren. Plaats het Starterspakket Basis in elke gewenste positie, bij voorkeur bovenin en voorin uw kampeervoertuig. Sluit de bijgeleverde kabel eenvoudig aan op de accu van uw caravan of camper. Scan de QR-code en volg de instructies in de E-Trailer app. Voor alle stappen kunt u de onderstaande instructievideo bekijken of de handleiding downloaden.

Handleiding

In de handleiding vindt u alle informatie over het Starterspakket Basis. Zo wordt de installatie stap voor stap uitgelegd.

Wij hebben 2 types aansluitingen:
1. Molex – kunststof stekker die in het Starterspakket Basis klikt

Starterspakket-Molex

2. Connector – metalen connector met schroefsluiting

Starterspakket-witte-achtergrond