Starterspakket

Starterspakket Basis

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Het Starterspakket Basis is zelf geen module die waarschuwingen geeft en heeft zelf geen specifieke instellingen.

Tijdens het kalibreren van het Starterspakket Basis worden een aantal vragen gesteld (zoals lengte, breedte van uw kampeervoertuig). Deze worden voornamelijk voor de E-Level module gebruikt. Zodra u deze module activeert middels de QR-code, zijn deze instellingen aan te passen. Heeft u geen E-Level, dan doet het systeem verder niets met de ingegeven data.

Meer informatie over diverse instellingen wordt in de sectie over de E-Trailer app uitgelegd.