iOS toestellen ondervinden problemen met modules kalibreren. De nieuwe update (met fix) komt in week 38 in de App Store. Excuses voor het ongemak.

Starterspakket

Starterspakket Basis

Hulp bij Starterspakket Basis

Het Starterspakket is de basis van ons systeem. Alle modules worden gekoppeld aan het Starterspakket via Bluetooth. Het Starterspakket verbindt vervolgens de diverse modules met uw telefoon. Er zijn 2 types Starterspakket:

• Starterspakket Basis (alleen te verbinden via Bluetooth). Het bereik van de data is ca. 10 – 15m rondom het kampeervoertuig.
  • Starterspakket Plus (zowel via Bluetooth als internet te verbinden) – meer informatie

Welke modules werken met welk Starterspakket

E-Systeem

Starterspakket Basis: Hoofdmodule, E-Level, E-Volt en aangegeven modules zonder groen + icoon

E-Systeem Plus

Starterspakket Plus: Hoofdmodule Plus, E-Track&Trace, E-Level, E-Volt en aangegeven modules, zowel zonder als met groen + icoon