Toestellen op Android 12 kunnen momenteel niet verbinden met onze app. Wij lossen dit z.s.m. op. Excuses voor het ongemak. 

E-extra-zwart

Overig

Verkopen systeem

Wanneer u uw E-Trailer systeem verkoopt, zijn er een aantal scenario’s mogelijk:

U ruilt uw kampeervoertuig in bij een dealer

Indien uw dealer een E-Trailer dealer is, kan hij het systeem voor u retourneren uit uw account. U dient daarna alleen nog uit te loggen en weer in te loggen om de gegevens definitief bij u te verwijderen.

Indien uw dealer geen E-Trailer dealer is, laat hem dan contact met ons opnemen.

Vergeet u niet alle QR-code kaartjes in de caravan achter te laten voor de volgende eigenaar.

U verkoopt uw kampeervoertuig zelf

U verkoopt uw caravan of camper particulier en laat het hele systeem in het voertuig zitten.

  1. Ga in de algemene instellingen van de app naar Verander wachtwoord. Wijzig uw wachtwoord in iets makkelijks dat u de nieuwe gebruiker kunt meegeven.
  2. Verander vervolgens uw e-mailadres door op Verander huidig e-mailadres te klikken.
  3. Typ het e-mailadres van de koper (waarop het systeem overgezet dient te worden) en vul het wachtwoord in.
  4. Klik op bevestigen.
  5. Lever alle QR-code kaartjes af met de caravan of camper, zodat de nieuwe eigenaar het systeem compleet heeft.
  6. Lukt dit niet, neem dan contact op met de Customer Support afdeling. 

Uw account zal blijven bestaan in onze database, allen zijn er dan geen  modules meer aan gekoppeld. In de toekomst kunt u dan weer een nieuw systeem installeren.

U verkoopt alleen een deel van de modules

  1. Neem contact op met de Customer Support met het verzoek de betreffende module(s) uit uw account te laten verwijderen.
    Stuurt u een foto van de QR-code(s) van de betreffende module(s) mee 
  2. Lever de QR-code kaartjes van de modules die u verkoopt af aan de nieuwe eigenaar, zodat deze ze kan toevoegen aan zijn account.

Aankopen modules

U koopt tweedehands E-Trailer producten

Een gebruiker kan (vooralsnog) zelf de modules niet uit zijn systeem verwijderen. Indien u via internet tweedehands producten koopt, zijn deze vaak nog gekoppeld aan het systeem van de vorige eigenaar. Van de modules kunt u de QR-code in uw account scannen. Deze wordt dan uit het account van de vorige eigenaar verplaatst naar uw account. U kunt daarna de module installeren en kalibreren.
Dit kan (nog) niet met de E-Connect. Wanneer u een QR-code scant van een E-Connect die nog gekoppeld is aan een ander account, zult u op dat moment een melding krijgen dat de QR-code al in gebruik is. Neem dan bij voorkeur via de e-mail contact op met E-Trailer en stuur een foto van de QR-code mee.

Indien u een volledig systeem koopt, kunnen de stappen als beschreven bij U verkoopt uw kampeervoertuig zelf gevolgd worden. Laat de verkoper het e-mailadres en wachtwoord wijzigen zodat u kunt inloggen en het systeem kunt installeren en kalibreren.

Koopt een een aantal losse modules op de tweedehands markt, of u wilt het systeem laten overzetten door uw dealer (mits deze E-Trailer producten verkoopt) of E-Trailer, dan kunnen tegen een vergoeding de betreffende modules vrijgegeven worden. Vraag uw dealer naar de tarieven. Informatie over onze tarieven vindt u in onze webshop.