Verkopen systeem

Wanneer u uw E-Trailer systeem verkoopt, zijn er een aantal scenario’s mogelijk:

U ruilt uw kampeervoertuig in bij een dealer

Indien uw dealer een E-Trailer dealer is, kan hij het systeem voor u retourneren uit uw account. U dient daarna alleen nog uit te loggen en weer in te loggen om de gegevens definitief bij u te verwijderen. Indien uw dealer geen E-Trailer dealer is, neemt u dan contact met ons op. Dan halen wij uw oude modules uit uw account. Zo kunt u in uw nieuwe kampeervoertuig een een nieuw systeem toevoegen aan uw eigen account. Vergeet u niet alle QR-code kaartjes in de verkochte camper of caravan achter te laten voor de volgende eigenaar.

U verkoopt uw kampeervoertuig zelf

U verkoopt uw caravan of camper particulier en laat het hele systeem in het voertuig zitten.
  1. Bij levering van het voertuig levert u alle QR-code kaartjes samen met de caravan of camper, zodat de nieuwe eigenaar het systeem compleet heeft.
  2. De eigenaar kan dan zijn eigen account maken. Wanneer hij de kaartjes scant ‘steelt’ hij deze uit uw account. Hij zal het kalibratieproces doorlopen om de modules opnieuw te kalibreren in zijn app.
  3. Mocht u al een nieuw kampeervoertuig hebben en een nieuwe set van ons willen koppelen, neemt u dan contact met ons op. Wij halen uw modules dan uit uw systeem, zodat u nieuwe kunt toevoegen en kalibreren.
U verkoopt alleen een deel van de modules Lever de QR-code kaartjes van de modules die u verkoopt af aan de nieuwe eigenaar, zodat deze ze kan toevoegen aan zijn account. Ze zullen dan uit uw account verdwijnen zodra hij ze toegevoegd heeft. Werkt dit niet, neem dan contact op met de Customer Support afdeling.

Aankopen modules

U koopt tweedehands E-Trailer producten

Een gebruiker kan (vooralsnog) zelf de modules niet uit zijn systeem verwijderen. Indien u via internet tweedehands producten koopt, zijn deze vaak nog gekoppeld aan het systeem van de vorige eigenaar. Van de modules kunt u de QR-code in uw account scannen. Deze wordt dan uit het account van de vorige eigenaar verplaatst naar uw account. U kunt daarna de module installeren en kalibreren door de stappen in de app te volgen.

Koopt een een aantal losse modules op de tweedehands markt, of u wilt het systeem laten overzetten door uw dealer (mits deze E-Trailer producten verkoopt), dan kunnen tegen een vergoeding de betreffende modules vrijgegeven worden. Vraag uw dealer naar de tarieven. Informatie over onze tarieven vindt u in onze webshop.