Meer…

Accessoires

Via onze webshop worden een aantal accessoires en vervangende onderdelen verkocht:

• Batterijtjes voor de diverse modules
  • E-Gaslevel adapter – voor gebruik onder aluminium gasflessen (zonder vlotter)
  • E-Load – nieuw wiel
  • E-Pressure dopje los – L of R
  • E-Pressure toolkit – inclusief O-ringen, borgmoertjes, tooltje en steeksleuteltje
  • E-Pressure O-ringen – set van 10
  • E-Waterlevel afsluitdop
  •  Starterspakket verloopkabel (oude naar nieuwe aansluiting)

Bent u op zoek naar een ander onderdeel, neemt u dan contact met ons op.