iOS toestellen ondervinden problemen met modules kalibreren. De nieuwe update (met fix) komt in week 38 in de App Store. Excuses voor het ongemak. 

E-extra-zwart

Overig

Gebruikersaccount

Om gebruik te kunnen maken van de app en uw systeem, dient u een gebruikersaccount aan te maken om in te loggen. Zo maakt u uw systeem uniek en kan niemand zonder dat u het weet in uw systeem meekijken.

Account aanmaken

Zodra u de E-Trailer app opgestart heeft, komt u in het startscherm terecht. 

 1. Klik op Registreer
 2. Vul de gevraagde informatie in. Zet bij E-mail een e-mailadres dat u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld via de app feedback verstuurt, neemt de Customer Service afdeling contact met u op via het door u geregistreerde e-mail adres.
 3. Accepteer de privacy policy  en klik op registreren.

Account verwijderen

Wilt u uw account verwijderen, dan kunt u contact opnemen. Vermeld uw gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee u inlogt, dan zullen wij uw gegevens dan uit onze databases halen.

Veelgestelde vragen gebruikersaccount

Indien u zich niet kunt aanmelden, heeft u waarschijnlijk geen (stabiele) internetverbinding. De app kan dan niet met de server verbinden om uw gegevens te laden.

 1. Bent u uw wachtwoord vergeten, klikt u dan in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten.
 2. Typ vervolgens het e-mailadres waarmee u inlogt in de app en klik op Wachtwoord opnieuw instellen
  Weet u niet meer met welk e-mailadres u inlogt, dan dient u contact met ons op te nemen (zie gebruikersnaam vergeten of wijzigen hieronder).
 3. Er volgt een melding, dat er een e-mail is verzonden.
 4. Ga naar uw e-mailaccount en open de e-mail van E-Trailer. Let op, de mail wordt gestuurd naar het e-mailaccount waarmee u inlogt. 
 5. Klik op de knop Wijzig wachtwoord.
 6. U wordt naar een webpagina geleid, waar u uw nieuwe wachtwoord kunt ingeven en opslaan.

Krijgt u een melding dat uw e-mailadres niet bekend is, kijk deze dan goed na en controleer meteen of er geen spatie achter het adres staat. 

Bent u uw gebruikersnaam vergeten of u wilt deze wijzigen, neemt u dan contact op met E-Trailer. Vermeld uw naam en stuur een foto van een QR-code die op uw account is geïnstalleerd, zodat we uw accountgegevens voor u kunnen opzoeken.

U kunt maar maar 1 apparaat tegelijkertijd verbonden zijn met ons systeem. 

U kunt wel meerdere apparaten gebruiken om met uw systeem te verbinden. U kunt dan op een ander apparaat inloggen in de app met uw account. Let wel op dat alle apps de laatste versie zijn, anders kan het mis gaan. Kijk op de Updaten pagina voor meer informatie.