Gebruikersaccount

Om gebruik te kunnen maken van de app en uw systeem, dient u een gebruikersaccount aan te maken om in te loggen. Zo maakt u uw systeem uniek en kan niemand zonder dat u het weet in uw systeem meekijken.

Account aanmaken

Zodra u de E-Trailer app opgestart heeft, komt u in het startscherm terecht.

1. Klik op Registreer
  2. Vul de gevraagde informatie in. Zet bij E-mail een e-mailadres dat u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld via de app feedback verstuurt, neemt de Customer Service afdeling contact met u op via het door u geregistreerde e-mail adres.
  3. Accepteer de privacy policy  en klik op registreren.

Account verwijderen

Wilt u uw account verwijderen, dan kunt u contact opnemen. Vermeld uw gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee u inlogt, dan zullen wij uw gegevens dan uit onze databases halen.

Veelgestelde vragen gebruikersaccount

Indien u zich niet kunt aanmelden, heeft u waarschijnlijk geen (stabiele) internetverbinding. De app kan dan niet met de server verbinden om uw gegevens te laden.

1. Bent u uw wachtwoord vergeten, klikt u dan in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten.
  2. Typ vervolgens het e-mailadres waarmee u inlogt in de app en klik op Wachtwoord opnieuw instellen
    Weet u niet meer met welk e-mailadres u inlogt, dan dient u contact met ons op te nemen (zie gebruikersnaam vergeten of wijzigen hieronder).
  3. Er volgt een melding, dat er een e-mail is verzonden.
  4. Ga naar uw e-mailaccount en open de e-mail van E-Trailer. Let op, de mail wordt gestuurd naar het e-mailaccount waarmee u inlogt.
  5. Klik op de knop Wijzig wachtwoord.
  6. U wordt naar een webpagina geleid, waar u uw nieuwe wachtwoord kunt ingeven en opslaan.

Krijgt u een melding dat uw e-mailadres niet bekend is, kijk deze dan goed na en controleer meteen of er geen spatie achter het adres staat.

Bent u uw gebruikersnaam vergeten of u wilt deze wijzigen, neemt u dan contact op met E-Trailer. Vermeld uw naam en stuur een foto van een QR-code die op uw account is geïnstalleerd, zodat we uw accountgegevens voor u kunnen opzoeken.

U kunt maar maar 1 apparaat tegelijkertijd verbonden zijn met ons systeem.

U kunt wel meerdere apparaten gebruiken om met uw systeem te verbinden. U hoeft hiervoor geen extra account aan te maken. U kunt dan eenvoudigweg op een ander apparaat inloggen in de app met uw accountgegevens.

Let wel op dat de E-Trailer App op de verschillende apparaten allemaal de laatste versie zijn. Kijk op de Updaten pagina voor meer informatie.