Versienummers

U kunt de versienummers van de software controleren in de Algemene instellingen van de app.

1. Klik in het hoofdscherm links onderin op Instellingen
  2. Scrol helemaal naar beneden tot u het E-Trailer logo ziet
  3. U ziet onder het logo een aantal versienummers staan:
    • App
    • Starterspakket (E-Connect)
    • E-mail – dit is het adres waarmee u in de app ingelogd bent

Het Starterspakket Plus heeft een extra module in het hoofdscherm genaamd Starterpackage+. Als u verbonden bent met uw systeem via Bluetooth, kunt u hier ook de versienummers van de software zien (General > Firmware version).

Huidige versienummers

Er zijn op dit moment 2 types Starterspakket Basis op de markt. Wanneer uw Starterspakket Basis een stickertje naast de stekker heeft met V3.0 of hoger, dan geldt een andere software versie. Per 4 december 2023 zijn de laatst beschikbare software versienummers:

1. App:
    • Android (via Google Play Store) v2.1.064
    • Apple (via App Store) v2.1.064
  2. Starterspakket Basis:
    • v1.9.313, v1.12 of
    • v1.22.393 (Starterspakket V3.0 of hoger)
  3. Starterspakket Plus:
    • v1.23.413