Versienummers

U kunt de versienummers van de software controleren in de Algemene instellingen van de app.

1. Klik in het hoofdscherm links onderin op Instellingen
  2. Scrol helemaal naar beneden tot u het E-Trailer logo ziet
  3. U ziet onder het logo een aantal versienummers staan:
    • App
    • E-Connect
    • E-mail – dit is het adres waarmee u in de app ingelogd bent

Huidige versienummers

Er zijn op dit moment 2 types E-Connect op de markt. Wanneer uw E-Connect een stickertje naast de stekker heeft met V3.0 of hoger, dan geldt een andere software versie. Per 29 september 2022 zijn de laatst beschikbare software versienummers:

1. App:
    • Android (via Google Play Store) v1.7.385
    • Apple (via App Store) v1.7.385
  2. E-Connect:
    • v1.12, v1.9.313 of
    • v1.22.393 (E-Connect V3.0 of hoger)