In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Het Starterspakket Plus is zelf geen module die waarschuwingen geeft en heeft zelf geen specifieke instellingen.

Tijdens het kalibreren van het Starterspakket Plus worden een aantal dingen gevraagd.

1. De verbinding met via Bluetooth wordt gecontroleerd, hiervoor is het nodig dat de Bluetooth aanstaat op de telefoon.
  2. Vervolgens wordt er op software updates van het Starterspakket Plus gecontroleerd, voor het downloaden en installeren van updates heeft de App een internet verbinding nodig.
  3. Er wordt gevraagd om de internet verbinding in te stellen, dit gaat over het activeren van de interne simkaart en het controleren van de GPS verbinding voor de E-Track&Trace. Meer informatie over dit proces leest u op de E-Track&Trace pagina.

De E-level wordt op dit moment niet gekalibreerd tijdens de installatie van het Starterspakket Plus. Mocht u na de installatie van uw Starterspakket Plus merken dat uw E-Level niet goed de waterpas aangeeft, dan kunt u deze het beste opnieuw kalibreren.

Heeft u vragen over het activeren of beheren van uw abonnement? Kijk dan op de specifieke abonnement pagina.

Meer informatie over diverse instellingen wordt in de sectie over de E-Trailer app uitgelegd.