Systeem overzetten

2e Hands systeem

U heeft een tweedehands E-Trailer systeem gekocht en u wilt dit installeren in uw kampeervoertuig? De kans is dan groot, dat het systeem nog geregistreerd staat op de vorige eigenaar. Meer informatie kunt u vinden op de pagina over aankopen 2e hands systeem.

Eigen systeem

Wilt u uw eigen systeem overzetten naar een nieuwe caravan of camper? Dit is heel eenvoudig. Volgt u de volgende stappen:

1. Verwijder het Starterspakket Plus uit uw oude voertuig.
  2. Plaats het Starterspakket Plus in uw nieuwe voertuig en sluit hem weer aan op de accu.
  3. Login in uw account in de E-Trailer app en verbind met het Starterspakket Plus.
  4. U zult alle modules nog in uw account zien staan. Ze zijn nog steeds gekoppeld met uw het Starterspakket Plus, ze dienen alleen opnieuw gekalibreerd te worden.
  5. Monteer & installeer alle modules die u mee wilt nemen.
  6. Tot slot moet u mogelijk enkele modules opnieuw kalibreren. Onderstaand een overzicht van de modules en hoe u ze opnieuw instelt.

Modules opnieuw instellen

E-Gaslevel
Ga naar instellingen, tabblad Sensoren en klik op Sensor(en) loskoppelen en gegevens verwijderen. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Gaslevel Instellingen pagina.

E-Level
Ga naar instellingen, tabblad Algemeen en klik op Opnieuw kalibreren. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Level Instellingen pagina.

E-Load
Ga naar instellingen, tabblad Sensor en klik op Sensoren loskoppelen en opnieuw installeren. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Load Instellingen pagina.

E-Pressure
Ga naar instellingen, ga naar het tabblad Algemeen en klik op Sensoren loskoppelen en opnieuw installeren. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Pressure Instellingen pagina.

E-Switch
Ga naar instellingen, tabblad Algemeen en klik op Opnieuw kalibreren. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Switch Instellingen pagina.

E-Temperature
Zet uw E-Temperature(s) uit.
Ga naar instellingen, tabblad Algemeen en klik op Opnieuw installeren – Sensoren loskoppelen en opnieuw installeren. U wordt na het verwijderen meteen weer meegenomen in het kalibratie proces.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Temperature Instellingen pagina.

E-Volt
U kunt in de instellingen, tabblad Batterij de informatie accu aanpassen. Klik hiervoor op Edit.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Volt Instellingen pagina.

E-Waterlevel
Ga naar instellingen, tabblad Algemeen en klik op Opnieuw installeren. Volg daarna de stappen in de app.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Waterlevel Instellingen pagina.

E-Track&Trace
U kunt in de instellingen alleen weergave en meldingen aanpassen.
Kijk voor de specifieke instellingen op de E-Track&Trace Instellingen pagina.

Vervangen defect Starterspakket Plus

Een defect Starterspakket Plus kan vooralsnog alleen door E-Trailer omgewisseld worden in de app. Neem hiervoor contact op met E-Trailer.

Nadat de Starterspakket Plus door E-Trailer is omgewisseld in de app, dient het volgende gedaan te worden bij het aansluiten van het nieuwe Systeem:

1. Plaats het nieuwe Starterspakket Plus en sluit het systeem weer aan op de accu.
  2. Volgt de volgende stappen in de app:
    • Open de app, gaan naar Algemene instellingen en log uit.
    • Sluit de app volledig af, ook in de achtergrond.
    • Start de app weer op en log opnieuw in.
      Het is ook mogelijk de app in zijn geheel te verwijderen en opnieuw te installeren. Daarmee wordt gelijk de laatste versie van de app geïnstalleerd.
  3. Het Starterspakket Plus is nu geactiveerd in uw account.
  4. Het abonnement is gekoppeld aan uw account, kies bij het opnieuw activeren van de E-Track&Trace voor ‘Ik heb al een Account’. Het systeem controleert zelf via Internet of dit klopt en zal u weer toegang geven. Meer informatie vindt u op de Abonnement pagina.

Vervolgens dienen alle modules die u in uw caravan heeft geïnstalleerd opnieuw gekoppeld te worden. Dit doet u zoals beschreven bij Overzetten van het systeem.