Toestellen op Android 12 kunnen momenteel niet verbinden met onze app. Wij lossen dit z.s.m. op. Excuses voor het ongemak. 

E-Temperature

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u één of meer E-Temperature(s) geïnstalleerd heeft, kunt u zowel per gekoppelde E-Temperature als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Temperature

Ga naar de E-Temperature en klik op de specifieke module die u wilt wijzigen. Wat kunt u aanpassen:

 • Naam: geef iedere gekoppelde E-Temperature zijn unieke naam.
 • Ondergrens: geef de minimum temperatuur aan. Komt de temperatuur onder deze grens, dan kleurt de module oranje en zult u een melding krijgen.
 • Bovengrens: geef de maximum temperatuur aan. Komt de temperatuur boven deze grens, dan kleurt de module oranje en zult u een melding krijgen.
 • Eenheden: kies of u de waardes in Celsius of Fahrenheit wilt zien.
 • Verwijder geschiedenis: hiermee kunt u de min en max waardes gemeten in de afgelopen perioden resetten. Dit zijn de kleine waardes rechts in het scherm, naast de huidige temperatuur en luchtvochtigheid.

Algemene E-Temperature instellingen

Wanneer u de E-Temperature geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Temperature module en klik links onderin op instellingen. U kunt hier de algemene instellingen aanpassen die gelden voor alle gekoppelde E-Temperatures:

 • Meldingen
  Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen. 
 • Verwijder alle sensoren
  Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Verwijder alle sensoren. U dient dan per gekoppelde sensor  nogmaals stap voor stap het kalibratieproces te doorlopen.

Meldingen

U kunt de meldingen voor alle gekoppelde E-Temperatures instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum en maximum waardes overschreden worden:

 • Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
 • Trillen: de telefoon gaat trillen.
 • Melding: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat de ondergrens of bovengrens waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de betreffende E-Temperature instellingen na en pas deze aan indien nodig.