In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u één of meer E-Temperature(s) geïnstalleerd heeft, kunt u zowel per gekoppelde E-Temperature als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Temperature

Ga naar de E-Temperature en klik op de specifieke module die u wilt wijzigen. Wat kunt u aanpassen:

• Naam
    Geef iedere gekoppelde E-Temperature zijn unieke naam.
  • Wijzig
    Wijzig de naam en locatie van de module.
  • Limieten
    – Ondergrens: geef de minimum temperatuur aan. Komt de temperatuur onder deze grens, dan kleurt de module oranje en zult u een melding krijgen.
    – Bovengrens: geef de maximum temperatuur aan. Komt de temperatuur boven deze grens, dan kleurt de module oranje en zult u een melding krijgen.

Overige E-Temperature instellingen

Wanneer u de E-Temperature geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Temperature module en klik links onderin op instellingen. U kunt hier de algemene instellingen aanpassen die gelden voor alle gekoppelde E-Temperatures.

Algemeen

• Toon laatst ontvangen tijdstempel
    In het hoofdscherm kunt u zien wanneer de sensorinformatie voor het laatst is bijgewerkt.
  • Opnieuw installeren
    Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Opnieuw installeren klikken. U dient dan per gekoppelde sensor nogmaals stap voor stap het kalibratieproces te doorlopen.

Sensoren

• Sensoren
    Een eenvoudig overzicht van de E-Temperatures die gekoppeld zijn.
  • Reset
    Reset de min/max temperatuur zodat u nadat u afwezig bent geweest kunt zien of in de tussentijd de temperatuur schrikbarend is veranderd.

Notifications

• Notifications
    Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.

Meldingen

U kunt de meldingen voor alle gekoppelde E-Temperatures instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum en maximum waardes overschreden worden:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Melding: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat de ondergrens of bovengrens waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de betreffende E-Temperature instellingen na en pas deze aan indien nodig.