• Staat de E-Temperature aan? Houd het knopje aan de achterkant 3 sec ingedrukt tot het groene LEDje gaat branden.
  • Is de batterij van de sensor leeg? Vervang de batterij.
  • Is de E-Temperature in aanraking gekomen met extreem koude temperaturen (onder -20°C)? Dan kan het zijn, dat de batterij stuk is gegaan. Vervang de batterij.
  • Staat het Starterspakket aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt of E-Level wel functioneert. Meer informatie over het Starterspakket Basis of Plus.
  • Is de afstand tussen sensor en de hoofdmodule minder dan 10m?
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met het systeem.

Waardes in de app kloppen niet

Wanneer de waardes in de app niet kloppen, controleer dan de volgende punten:

• Wanneer de waardes schuin gedrukt zijn, dan zijn ze nog niet bijgewerkt. Controleer de bovenstaande stappen.
    • Controleer of de batterij niet leeg is. Vervang de batterij indien deze leeg is.
    • De installatie is mogelijk niet goed gegaan. Installeer de module opnieuw door alle sensoren te verwijderen en opnieuw te kalibreren.

Onze modules werken op knoop cel batterijen. Over het algemeen zijn batterijen erg gevoelig voor lage temperaturen. Hoe kouder het is, hoe minder goed de batterij functioneert. Zo kan een batterij die het prima volhoudt bij kamertemperatuur, dubbel zo snel leeg zijn bij temperaturen onder nul. De kou zorgt voor een lager voltage, waardoor de module niet goed meer functioneert. Meestal wanneer de temperaturen weer oplopen, zal het voltage weer wat omhoog gaan en functioneert de sensor weer zoals verwacht.