Productinformatie E-Temperature

Technische data
Kleur
Zwart of wit
Gewicht
19 gram
Connectiviteit
Bluetooth
Voltage
3 Volt
Type batterij
CR2477 (Lithium)
Batterijlevensduur
2 jaar *)
Temperatuurbereik
-20 tot +60 graden Celsius
Afmetingen
39 x 39 x 14 mm
Maximum te koppelen sensoren
10 stuks
Signaal interval
Wanneer aan/uit knop aangezet is:
elke 10 seconden

*) In principe gaan de batterijtjes 2 jaar mee. Indien u de modules continu aan laat staan, zullen deze vaker een signaal uitzenden en zal de batterij ook sneller leeg raken. Tevens heeft een temperatuur onder 0 graden Celsius een negatief effect de levensduur van de batterij. Neem daarom altijd reserve batterijen mee. Deze zijn te verkrijgen in onze webshop.