Vervangen van de batterij

In de E-Temperature zit één CR 2477 batterij (verkrijgbaar in onze webshop).

In principe gaan de batterijtjes 2 jaar mee. Indien u de modules continu aan laat staan, zullen deze vaker een signaal uitzenden en zal de batterij ook sneller leeg raken. Tevens heeft een temperatuur onder 0 graden Celsius een negatief effect de levensduur van de batterij. Neem daarom altijd reserve batterijen mee.

Na  het verwisselen van de batterij hoeft u de module niet opnieuw te installeren. Zodra u hem aanzet, zal de app hem weer herkennen.
Let op: na het vervangen van de batterij is de kant op corrosie aan de binnenzijde van de behuizing groter wanneer de E-Temperature in vochtige omstandigheden gebruikt wordt.

Zwarte module

E-Temperature - batterij

Witte module

E-Temperature v2 - batterij
  1. Open de E-Temperature
    • Bij de zwarte module doet u dit voorzichtig met een mesje of klein schroevendraaiertje
    • Bij de witte module schroeft u de beide delen van elkaar
  2. Neem het binnenwerk uit de behuizing
  3. Schuif de batterij voorzichtig uit de behuizing en doe er een nieuwe in (+ naar boven)
  4. Sluit de E-Temperature weer
    • Plaats bij de zwarte module het dekseltje op de juiste manier op het bakje. Er staat een streepje op het bakje en een driehoekje op het dekseltje.
      Druk het geheel stevig aan
    • De witte module kunt u weer in elkaar schroeven