Toestellen op Android 12 kunnen momenteel niet verbinden met onze app. Wij lossen dit z.s.m. op. Excuses voor het ongemak. 

E-Switch

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. U kunt zowel per gekoppelde E-Switch als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Switch

Ga naar de E-Switch en klik op de specifieke module die u wilt wijzigen. Wat kunt u aanpassen:

 • Naam: geef iedere gekoppelde E-Switch zijn unieke naam.

Algemene E-Switch instellingen

Wanneer u de E-Switches geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Switches module en klik links onderin op instellingen. U kunt hier de algemene instellingen aanpassen die gelden voor alle gekoppelde E-Switches:

 • Meldingen
  Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen. Let wel, u ontvangt alleen meldingen als u minimaal 10 seconden aan het rijden bent. Wanneer u stil staat, zal alleen de kleur van het blokje oranje worden.
 • Verwijder alle sensoren
  Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Loskoppelen en opnieuw instellen klikken. U dient dan per gekoppelde sensor nogmaals stap voor stap het kalibratieproces te doorlopen.

Meldingen

U kunt de meldingen voor alle gekoppelde E-Switches instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als het onderdeel waarop u de E-Switch gemonteerd heeft open staat:

 • Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  LET OP: Alleen tijdens  het rijden zal een geluidsalarm gegeven worden. Bij stilstand is alleen aan de kleur van de specifieke module te zien of iets open of dicht staat.
 • Trillen: de telefoon gaat trillen.
 • Melding: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat de 2 delen te ver uit elkaar of juist te dicht op elkaar gemonteerd zijn. Controleer of de afstand tussen de 2 delen niet meer dan 5mm is wanneer het onderdeel gesloten is of wel meer dan 5mm wanneer het open staat.

Let ook op, hoe de delen ten opzichte van elkaar gemonteerd zijn. Kijk bij de montage instructies wat wel en niet goed is.