De E-Switch zal alleen tijdens het rijden meldingen geven. Bij stilstand kan wel in het scherm gezien worden of iets open staat, de telefoon of tablet zal geen geluidsmelding geven of trillen.

Waardes in de app updaten niet

Wanneer de waardes in de app niet bijwerken, dan kan het volgende aan de hand zijn:

• Is de batterij van de sensor leeg? Vervang de batterij.
  • Staat het Starterspakket aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt of E-Level wel functioneert. Meer informatie over het Starterspakket Basis of Plus.
  • Is de afstand tussen sensor en de hoofdmodule minder dan 10m?
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met het systeem.

Waardes in de app kloppen niet

Wanneer de waardes in de app niet kloppen, controleer dan de volgende punten:

• Beweeg de 2 delen ten opzichte van elkaar en controleer of het LED lampje dan knippert. Is dit niet het geval, dan kunnen er 2 dingen aan de hand zijn:
      • De 2 delen zijn niet goed gemonteerd, ze zijn mogelijk te ver uit elkaar geplakt zijn (max. 5mm).
      • De batterij is mogelijk leeg.  Vervang de batterij indien deze leeg is.
    • De installatie is mogelijk niet goed gegaan. Installeer de module opnieuw door alle sensoren los te koppelen en opnieuw te kalibreren.