In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u één of meer E-Gaslevel(s) geïnstalleerd heeft, kunt u zowel per gekoppelde E-Gaslevel als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Gaslevel

Ga naar de E-Gaslevel en ga naar de module die u wilt wijzigen.

• Naam: geef iedere gekoppelde E-Gaslevel bovenin dit scherm zijn unieke naam.

Klik op de gasfles om de volgende items aan te passen:

• Snelle of langzame modus: hier kunt u zien of uw E-Gaslevel in de snelle of langzame modus staat. Bij de langwerpige E-Gaslevel kunt u deze modus permanent aanpassen. Houd de knop op uw E-Gaslevel voor 5 seconden ingedrukt om de modus te veranderen.
    Bij de ronde E-Gaslevel kan de modus niet permanent aangepast worden.
  • Specificaties gasfles: hier kunt u het door u geselecteerde merk en type gasfles zien. Klik op wijzig om dit indien nodig aan te passen.

Algemene E-Gaslevel instellingen

Wanneer u de E-Gaslevel geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Gaslevel module en klik links onderin op instellingen. U ziet 3 tabjes in deze sectie van de app:

• Limieten
    Hier kunt u de ondergrens van de inhoud van de gasfles ingeven (in %). U kunt dit doen met het schuifje. Komt het gasniveau onder deze grens, dan zult u een melding krijgen.
  • Meldingen
    Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.
    Tevens kunt u hier aangeven of u tijdens het rijden meldingen wilt ontvangen van deze module.
  • Sensoren
    • Hier kunt u per gekoppelde gasfles de specificaties aanpassen. Klik op het pijltje naast een fles om de gegevens te bekijken en bewerken:
      Naam: u kunt uw gasfles links bovenin een eigen naam geven
      Batterijduur: hier kunt u zien of uw E-Gaslevel in de snelle of langzame modus staat. Houd de knop op uw E-Gaslevel voor 5 seconden ingedrukt om de modus te veranderen.
      Specificaties gasfles: hier kunt u het door u geselecteerde merk en type gasfles zien. Klik op wijzig om dit indien nodig aan te passen
    • Voorkeuren: hier geeft u aan of u de informatie in kilogram (kg), liter (L) of Pounds (lbs) wilt zien.
    • Opnieuw installeren: wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Sensor(en) loskoppelen en gegevens verwijderen en u doorloopt nogmaals stap voor stap het kalibratieproces.

Meldingen

Per module kunt u de meldingen instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum waardes van deze specifieke module overschreden wordt:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Melding: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is? Dan kan het zijn dat de minimum waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de E-Gaslevel instellingen na en pas deze aan indien nodig.

Heeft u een gasfles met een vlotter, dan kan het zijn dat de vlotter het signaal verstoort en zal de waarde die in de app verschijnt niet kloppen.