Onderhoud

Schoonmaken

De E-Gaslevel kan met een vochtige doek afgenomen worden.

Let op dat bij het plaatsen van de E-Gaslevel het rubberen dopje niet beschadigt en dat deze niet verschuift tijdens het gebruik. Dit dopje is noodzakelijk voor het verwerken van de data en kan niet vervangen worden. Een beschadigd dopje zal de sensor onbruikbaar maken. Schuur de onderkant van de gasfles eventueel licht met een schuurpapiertje om oneffenheden te verwijderen.
Smeer eventueel het rubbertje in met wat diëlektrisch vet (bijvoorbeeld siliconenvet/kranenvet) in voordat de module op de tank wordt bevestigd. Dit kan het signaal wat versterken.

Systeem updaten

Het is belangrijk regelmatig te controleren of er updates van de software beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over Updaten van het Starterspakket Basis of Plus.