Hulp bij E-Gaslevel module

De E-Gaslevelmodule is een magnetische module en is geschikt voor de meeste stalen gasflessen zonder vlotter of intern meetmechanisme. Met behulp van een adapter kan de module ook gebruikt worden op aluminium gasflessen. Het is NIET mogelijk de module op kunststof gasflessen te gebruiken.
Wij hebben een lijst gepubliceerd met gasflessen die wij getest hebben. In deze lijst kunt u de merken en types gasflessen vinden en of ze in de app beschikbaar zijn.

Heeft u hulp nodig bij het installeren van de E-Gaslevel, het verwisselen van de batterij of heeft u problemen met het uitlezen van de waardes. Klik op een van de onderwerpen in het menu, of selecteer één van de onderstaande opties:

Montage instructie

Storingen

Instellingen

Problemen met uw systeem?

Als uw vragen hier niet beantwoord worden, neemt u dan contact met ons op.