iOS toestellen ondervinden problemen met modules kalibreren. De nieuwe update (met fix) komt in week 38 in de App Store. Excuses voor het ongemak. 

E-Gaslevel

Productinformatie E-Gaslevel

Technische data

Kleur
Grijs
Zwart
Gewicht
35 gram
29 gram
Connectiviteit
Bluetooth
Bluetooth
Voltage
3 Volt
3 Volt
Type batterij
CR2032 (Lithium)
CR2032 (Lithium)
Batterijlevensduur
2 jaar *)
2 jaar *)
Temperatuur (min/max)

-20°C - +40°C
-4°F - +104°F

-20°C - +40°C
-4°F - +104°F

Afmetingen
74 x 74 x 7,5 mm
87 x 47 x 7,5 mm
Maximum te koppelen sensoren
5 stuks
5 stuks
Signaal interval
Elke 10 seconden
Snelle modus: eens per 3,5 seconde
Langzame modus: eens per 10 seconden

*) In principe gaan de batterijtjes 3 jaar mee. Indien u de E-Gaslevel in de snelle modus zet, zal de sensor vaker een signaal uitzenden en zal de batterij ook sneller leeg raken. Neem daarom altijd reserve batterijen mee. Deze zijn te verkrijgen in onze webshop.