Updaten Starterspakket Plus

Wij brengen regelmatig updates uit voor de software op het Starterspakket Plus. Voordat u op reis gaat, is het verstandig om te controleren of alles up-to-date is.

Voor het Starterspakket Plus doet u dit als volgt:

1. Zorg dat uw telefoon helemaal opgeladen is.
  2. Zorg dat uw telefoon verbonden is met internet (via WiFi of 3,4 of 5G).
  3. Zorg dat uw telefoon via Bluetooth verbonden is met het systeem (logo BT brandt constant onderin de App).
  4. Houd uw telefoon zo dicht mogelijk bij de het Starterspakket Plus (het zwarte kastje) voor de beste verbinding.
  5. Open de app op uw telefoon.
  6. Ga naar Algemene instellingen.
  7. Klik op Controleren op updates.
    • De telefoon controleert of er updates klaar staan. Als dit het geval is, zal er een pop-up verschijnen waarin aangegeven wordt hoeveel updates er klaar staan.
  8. Ook kunt u in het hoofdscherm in de module Starterspakket Plus onder General een knop vinden met Update Firmware.
  9. Als er een update klaar staat, klikt u op installeren.
    • Het kan soms enkele minuten duren voordat een update binnengehaald is. Controleer of de voortgangsbalk langzaam volloopt.
  10. Wacht totdat de app aangeeft dat de update geïnstalleerd is! Klik op Doorgaan.
  11. Klik nogmaals op Controleren op updates. Het kan namelijk zijn, dat er meer updates beschikbaar zijn.
  12. Wanneer alle updates geïnstalleerd zijn, zal uw systeem aangeven up-to-date te zijn.

Updaten lukt niet meteen

Het kan zijn, dat de internet of Bluetooth verbinding met uw telefoon niet stabiel is geweest. Dan kan een update mislukken. U kunt het volgende proberen:

1. Het Starterpakket Plus opnieuw opstarten. Haal dan de stroom van het Starterspakket Plus, wacht een minuut en zet de stroom er weer op. Klik dan nogmaals op Controleren op updates.
  2. Uitloggen in de app, deze volledig afsluiten en opnieuw opstarten en weer inloggen.

Updaten app

Controleer in de Google Play of App Store of u de laatste versie van de app op uw telefoon of tablet heeft geïnstalleerd. Meer informatie vind u op de App pagina.