Onderhoud

Updaten

Het is belangrijk, dat regelmatig gecontroleerd wordt of er updates voor de software op het Starterspakket Plus uitgebracht zijn. Deze updates zorgen er voor dat functionaliteiten verbeteren en mogelijke fouten uit het systeem gehaald worden. Kijk op de pagina over Updaten voor meer informatie.

Schoonmaken

Het Starterspakket Plus kan schoongemaakt worden met een licht vochtige doek.