In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. U kunt zowel per gekoppelde E-Movement als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Movement

Ga naar de E-Movement en klik op de specifieke module die u wilt wijzigen. Wat kunt u aanpassen:

• Naam
    Geef iedere gekoppelde E-Movement zijn unieke naam.
  • Type
     Geef aan waar de sensor geplaatst is voor het juiste plaatje: aan het plafond of aan de muur.

Overige E-Movement instellingen

Wanneer u de E-Movement geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Movement module en klik links onderin op instellingen. U kunt hier in een aantal tabs de instellingen aanpassen die gelden voor alle gekoppelde E-Movements.

Algemeen

• Toon laatst ontvangen tijdstempel
    In het hoofdscherm kunt u zien wanneer de sensorinformatie voor het laatst is bijgewerkt.
  • Opnieuw kalibreren
    Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Opnieuw kalibreren klikken. U dient dan per gekoppelde sensor nogmaals stap voor stap het kalibratieproces te doorlopen.

Sensoren

Een eenvoudig overzicht van de E-Movements die gekoppeld zijn. U kunt hier eventueel nog extra modules koppelen (m.b.v. een QR-code).

Meldingen

• Meldingen
    Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.

Meldingen

U kunt de meldingen voor alle gekoppelde E-Movements instellen. Er zijn 5 type meldingen die u waarschuwen als E-Movement beweging detecteert:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Pushbericht: er komt een melding in beeld, ook als u de E-Trailer app niet geopend heeft.
  • E-mail: u ontvangt een e-mail op het mailadres waarmee u inlogt in de app.
  • Pop-up: er komt een melding in beeld als u uw app heeft geopend of in de achtergrond gebruikt, dus ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat…

Let ook op, hoe de delen ten opzichte van elkaar gemonteerd zijn. Kijk bij de montage instructies wat wel en niet goed is.