In de E-Movement zitten twee AA batterijen.

In principe gaan de batterijen 2 jaar mee. Neem altijd reserve batterijen mee.

Na  het verwisselen van de batterij hoeft u de module niet opnieuw te installeren. De app zal hem meteen weer herkennen.

E-Movement_Batterij
  1. Haal de E-Movement los van de ondergrond
  2. Open de E-Movement door het dekseltje aan de achterkant los te draaien (linksom)
  3. Haal de batterijen uit de behuizing en plaats de nieuwe batterijen erin. Let op, de – kant moet tegen het spiraaltje aangedrukt worden
  4. Plaats de palletjes van het dekseltje in de gaatjes en draai het dekseltje deze weer op zijn plek (rechtsom)
  5. Controleer of alles weer goed vast zit en plaats de E-Movement terug op zijn plek.