E-Volt

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u de E-Volt geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Volt module en klik links onderin op instellingen.

Algemene E-Volt instellingen

• Limieten Hier kunt u een ondergrens ingeven (in %). U kunt het percentage aanpassen met het schuifje of door in het vakje te klikken. Komt de accuspanning onder deze grens, dan zult u een melding krijgen.
    • Geavanceerde instellingen Hier kunt u aangeven bij welk voltage uw accu leeg of vol is.
  • Meldingen Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.
  • Accu
    • Informatie hoofdscherm Hier kunt u aangeven welke informatie u onder het plaatje van de batterij wilt zien op het hoofdscherm.
    • Informatie accu Hier kunt u uw type accu, soort chemie, capaciteit, merk en type aanpassen.

Meldingen

Per module kunt u de meldingen instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum waardes van deze specifieke module overschreden wordt:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Pop-up: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat de waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de E-Volt instellingen na en pas deze aan indien nodig.