E-Volt

Wanneer de waardes in de app niet bijwerken, dan kan het volgende aan de hand zijn:

• Staat de E-Connect aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt wel functioneert. Meer informatie over de E-Connect.
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met de E-Connect.

Waardes in de app kloppen niet

• Controleer de kalibratiewaardes in de app (type accu). Pas deze indien nodig aan.
    Wanneer u uw type accu niet weet, kunt u aangeven dat u dit niet weet.