E-Volt

Waardes in de app updaten niet

De E-Volt meet alleen de waarde (Voltage) van de accu waarop de stroomkabel van de hoofdmodule is aangesloten. Wanneer de waardes in de app niet bijwerken, dan kan het volgende aan de hand zijn:

• Staat het Starterspakket aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt wel functioneert. Meer informatie over het Starterspakket Basis of Plus.
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met het systeem.
  • Als u een omvormer tussen de accu, de 220V en de hoofdmodule heeft zitten, dan kan het zijn dat de omvormer bijvoorbeeld standaard 13V uit stuurt. Dan wordt niet daadwerkelijk het voltage van de accu gemeten en weergegeven.

Waardes in de app kloppen niet

• Controleer de kalibratiewaardes in de app (type accu). Pas deze indien nodig aan. Wanneer u uw type accu niet weet, kunt u aangeven dat u dit niet weet.