Toestellen op Android 12 kunnen momenteel niet verbinden met onze app. Wij lossen dit z.s.m. op. Excuses voor het ongemak. 

E-Level

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden.

E-Level instellingen

Wanneer u de E-Level geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Level module en klik links onderin op instellingen. U ziet de volgende instellingen die u kunt aanpassen:

 • E-Level zonder E-Connect gebruiken
  U kunt van uw telefoon een waterpas maken. Zet dit schuifje om, en uw telefoon zal functioneren als waterpas. 
 • Richting E-Level omkeren
  Staat het kampeervoertuig verkeerdom in de app, dan kunt u hier het schuifje omzetten, om de dissel/voorkant aan de juiste kant te laten zien.
 • Advies
  Wilt u tijdens het waterpas zetten van uw voertuig tips ontvangen over welke kant u omhoog of omlaag moet brengen, zet dit schuifje dan aan. 
 • Verander waarden
  Hier kunt u de verschillende lengtes die tijdens het kalibratieproces zijn ingevuld aanpassen:
  • Lengte
   – Caravan: de totale lengte, inclusief de dissel
   – Camper: de lengte tussen de wielen, op het punt waar de wielen de grond raken.
  • Breedte
 • E-Level kalibreren
  Wanneer u de E-Level opnieuw wilt kalibreren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op E-Level kalibreren en u doorloopt nogmaals stap voor stap het kalibratieproces. Kijk op de installatie pagina hoe u dit voor een camper doet.

Meldingen

Voor de E-Level zijn geen specifieke meldingen in te stellen. Tijdens het waterpas zetten van uw caravan of camper kunt u in het scherm zien waar het bolletje zich bevindt. Is het bolletje oranje, dan staat u nog niet waterpas. Is het wit, dan staat uw voertuig waterpas.