Wij zijn gesloten op Hemelvaart (9 en 10 mei) en op Pinksteren 20 mei.

E-Level

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u de E-Level geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Level module en klik links onderin op instellingen.

Algemene E-Level instellingen

• Gebruik oriëntatie van de smartphone
    U kunt van uw telefoon een waterpas maken. Zet dit schuifje om, en uw telefoon zal functioneren als waterpas.
  • Draai de richting van de E-Level om
    Staat het plaatje van het kampeervoertuig verkeerdom in de app, dan kunt u hier het schuifje omzetten, om de dissel/voorkant aan de juiste kant te laten zien.
  • Wijzig afmetingen
    Hier kunt u de verschillende lengtes die tijdens het kalibratieproces zijn ingevuld aanpassen:
    • Breedte
    • Lengte
      – Caravan: de totale lengte, inclusief de dissel
      – Camper: de lengte tussen de wielen, op het punt waar de wielen de grond raken.
  • Opnieuw kalibreren
    Wanneer u de E-Level opnieuw wilt kalibreren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Opnieuw kalibreren en u doorloopt nogmaals stap voor stap het kalibratieproces. Kijk op de installatie pagina hoe u dit voor een camper doet.

Tips

• Laat tips zien
    Wilt u tijdens het waterpas zetten van uw voertuig in het scherm wilt zien welke kant u omhoog of omlaag moet brengen, zet dit schuifje dan aan.
  • Voorkeuren
    Hier kunt u aangeven of u de tips in centimeter of inch wilt zien.

Meldingen

Voor de E-Level zijn geen specifieke meldingen in te stellen. Tijdens het waterpas zetten van uw caravan of camper kunt u in het scherm zien waar het bolletje zich bevindt. Is het bolletje oranje, dan staat u nog niet waterpas. Is het groen, dan staat uw voertuig waterpas.