• Staat het Starterspakket aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt wel functioneert. Meer informatie over het Starterspakket Basis of Plus.
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met het systeem.

Waardes in de app kloppen niet

• Controleer de kalibratiewaardes in de app (lengte en breedte van het kampeervoertuig). Pas deze indien nodig aan.

De E-Level waterpas is afhankelijk van verschillende factoren:

• Het Starterspakket (hoofdmodule) moet gemonteerd zijn op een vlakke/stabiele ondergrond die niet kan bewegen.
  • Grote temperatuurschommelingen kunnen ervoor zorgen, dat de ondergrond waarop de hoofdmodule gemonteerd is werkt/vervormt.
  • Het kampeervoertuig moet op een stabiele ondergrond staan. Op gras kan het voertuig langzaam wegzakken, waardoor de waardes ongemerkt wijzigen.