In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u de E-Pressure geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Pressure module en klik links onderin op instellingen.

Druk

• Vehicle 1 of 2
    Hier kunt u, per gekoppeld voertuig en per as, de ondergrenzen en bovengrenzen van de bandendruk ingeven. U kunt dit doen met het schuifje, of intypen in het witte vakje. Let wel, de druk kan tijdens het rijden met ca. 0,5 bar stijgen.
    Neem als uitgangspunt de door de fabrikant geadviseerde bandendruk. Stel daarna het minimum en maximum in (advies 0,5 bar boven of onder de geadviseerde druk).
    Als u meer voertuigen gekoppeld heeft (bijvoorbeeld een camper en een aanhanger), ziet u onderin een pijltje. Veeg vanuit het midden van het scherm naar boven of naar beneden om de instellingen van het andere voertuig te zien.

Temperatuur

• Vehicle 1 of 2
    Hier kunt u per gekoppeld voertuig de maximum bandentemperatuur ingeven. U kunt dit doen met het schuifje, of intypen in het witte vakje.
    Let wel, de temperatuur van de banden kunnen tijdens het rijden stijgen tot 25 graden Celsius boven de omgevingstemperatuur.
    Als u meer voertuigen gekoppeld heeft, ziet u onderin een pijltje. Veeg vanuit het midden van het scherm naar boven of naar beneden om de instellingen van het andere voertuig te zien.

Algemeen

• Meldingen
    Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.
  • Voorkeuren
    Hier geeft u aan of u de informatie in Bar/Celsius of PSI/Fahrenheit wilt zien.
  • Opnieuw installeren
    Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Sensoren loskoppelen en opnieuw installeren en u doorloopt nogmaals stap voor stap het kalibratieproces.

Meldingen

Per module kunt u de meldingen instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum of maximum waardes van deze specifieke module overschreden wordt:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Pop-up: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat de minimum of maximum waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de E-Pressure instellingen na en pas deze aan indien nodig.

Let op: tijdens het rijden of in warme (of koude) omstandigheden kan de bandenspanning en temperatuur hoger worden dan verwacht. Houd hier rekening mee bij het instellen van de minimum en maximum waardes.