Toestellen op Android 12 kunnen momenteel niet verbinden met onze app. Wij lossen dit z.s.m. op. Excuses voor het ongemak. 

E-Pressure

Waardes updaten of kloppen niet

Waardes in de app updaten niet

Wanneer de waardes in de app niet bijwerken, dan kan het volgende aan de hand zijn:

 • Is de batterij van de sensor leeg? Vervang de batterij.
  Wanneer na het vervangen van de batterij de waardes niet updaten, controleer het volgende:
  1. Zit de batterij goed in de behuizing (+ naar boven)?
  2. Is de batterijhouder nog intact?
  3. Reset de E-Pressure door deze opnieuw te kalibreren.
 • Staat de E-Connect aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt of E-Level wel functioneert. Meer informatie over de E-Connect.
 • Is de afstand tussen sensor en E-Connect minder dan 10m?
 • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
 • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met de E-Connect.

Let op, bij stilstand zullen de gegevens alleen bijgewerkt worden als er een verandering in druk of temperatuur geconstateerd wordt. Zodra er de druk of temperatuur in de band verandert, volgt er meteen een melding. U zult dan de laatst gemeten waardes in het scherm zien. Tijdens het rijden wordt de data eens per minuut bijgewerkt.

Waardes in de app kloppen niet

Wanneer de E-Pressures extreme temperaturen of druk aangeven, dan kunnen de batterijen leeg zijn. Controleer of de batterij niet leeg is. Er verschijnt een klein batterij icoontje in de band. Vervang de batterij indien deze leeg is.

Onze modules werken op knoop cel batterijen. Over het algemeen zijn batterijen erg gevoelig voor lage temperaturen. Hoe kouder het is, hoe minder goed de batterij functioneert. Zo kan een batterij die het prima volhoudt bij kamertemperatuur, dubbel zo snel leeg zijn bij temperaturen onder nul. De kou zorgt voor een lager voltage, waardoor de module niet goed meer functioneert. Meestal wanneer de temperaturen weer oplopen, zal het voltage weer wat omhoog gaan en functioneert de sensor weer zoals verwacht.