In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. Wanneer u één of meer E-Waterlevel(s) geïnstalleerd heeft, kunt u zowel per gekoppelde E-Waterlevel als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Instellingen per gekoppelde E-Waterlevel

Ga naar de E-Waterlevel en ga naar de module die u wilt wijzigen. Klik op de watertank of de naam boven de watertank. Wat kunt u aanpassen:

• Algemeen
    • Naam: geef iedere gekoppelde E-Waterlevel zijn unieke naam.
    • Tankvolume: geef het tankvolume in door het schuifje naar rechts of links te schuiven.
    • Pinlengte: geef de lengte van de pinnen in, van puntje tot aan de kunststof behuizing waar de pin in gaat.
  • Limieten
    Vul hier de onder- en bovengrens in procenten in. U kunt ook met het schuifje een van de limieten of allebei uitschakelen. (U krijgt dan geen meldingen).

Algemene E-Waterlevel instellingen

Ga hiervoor in de app naar de E-Waterlevel module en klik links onderin op instellingen. U ziet de volgende instellingen die u kunt aanpassen:

• Algemeen
    Toon laatst ontvangen tijdstempel: wanneer deze aan staat kunt u zien van wanneer de data is in het hoofdscherm.
    – Opnieuw installeren: Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Opnieuw installeren en u doorloopt nogmaals stap voor stap het kalibratieproces.
  • Sensoren
    Hier kunt u per gekoppelde watertank de specificaties aanpassen. Klik op het pijltje naast een tank om de gegevens te bekijken en bewerken.
  • Meldingen
    – Meldingen: Hier kunt u aangeven wat voor type meldingen u wilt ontvangen.
    Meldingen tijdens het rijden toestaan: Wanneer u dit uitzet, zult u onderweg geen meldingen van de E-Waterlevel ontvangen. Het vakje in de app zal wel nog oranje kleuren als er iets gebeurt.

Meldingen

Per module kunt u de meldingen instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als de door u ingestelde minimum waardes van deze specifieke module overschreden wordt:

• Geluid: er wordt een geluid afgespeeld.
  • Trillen: de telefoon gaat trillen.
  • Pop-up: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat instellingen of de minimum waardes in de instellingen niet goed staan.  Kijkt u deze bij de E-Waterlevel instellingen na en pas deze aan indien nodig.