iOS toestellen ondervinden problemen met modules kalibreren. De nieuwe update (met fix) komt in week 38 in de App Store. Excuses voor het ongemak. 

E-Waterlevel

Hulp bij E-Waterlevel module

Heeft u hulp nodig bij het installeren van de E-Waterlevel, het inkorten van de pinnen, het verwisselen van de batterijtjes of heeft u problemen met het uitlezen van de waardes. Klik op een van de onderwerpen in het menu, of selecteer één van de onderstaande opties:

Montage instructie

Storingen

Instellingen

Problemen met uw systeem?

Als uw vragen hier niet beantwoord worden, neemt u dan contact met ons op.