Vervangen van de batterij

In de E-Waterlevel zit één CR 2032 batterij (verkrijgbaar in onze webshop).

Nadat de pull-tag bij de batterij van de E-Waterlevel is verwijderd, zal er kort een groen LED lampje gaan branden in de behuizing. In principe gaan de batterijtjes 2 jaar mee. Om te voorkomen, dat uw module het ineens niet meer doet, neem daarom altijd reserve batterijen mee.

Na het verwisselen van de batterij hoeft u de modules niet opnieuw te installeren. Zodra u de batterij vervangen heeft, zou het Starterspakket weer moeten verbinden met de E-Waterlevel.

E-Waterlevel v2 batterij
  1. Schroef de deksel van de behuizing los
  2. Neem de batterij uit de houder en stop er een nieuwe in. Let op dat de + kant naar de juiste kant wijst
  3. Het LED lampje op de PCB zal ca. 10 seconden oplichten zodra u de nieuwe batterij erin doet. Daarna gaat hij vanzelf uit
  4. Schroef het dopje weer goed op de behuizing om te voorkomen dat er water in de sensor komt en deze onbruikbaar wordt