U heeft een KABE systeem

Wanneer u een KABE caravan of camper gekocht heeft met een Smart-Level systeem, heeft u de beschikking over een aantal E-Trailer producten:

De gegevens kunnen zowel op het hoofddisplay in de KABE camper of caravan afgelezen worden, maar ook via de KABE SMART-D app.

Als alternatief kunnen KABE-klanten ook de E-Trailer-app gebruiken en vervolgens extra sensoren van E-Trailer installeren. Deze zijn dan niet zichtbaar in de KABE SMART-D app.

Heeft u vragen over een E-Trailer product of de app, dan kunt u op deze site de meest voorkomende problemen en oplossingen vinden.

Heeft u vragen over de KABE SMART-D app of de koppeling van E-Trailer sensoren met het KABE systeem, neemt u dan contact op met uw KABE dealer.