Wij staan de komende 2 weken op de Caravan Salon in Düsseldorf en zijn daardoor minder goed bereikbaar. Op 29/8 en 6/9 zijn wij gesloten.

E-MovementLogo

E-Movement

Instellingen

In de app kunnen diverse instellingen naar uw voorkeur aangepast worden. U kunt zowel per gekoppelde E-Movement als algemeen in de instellingen nog aanpassingen doen.

Per gekoppelde E-Movement

Ga naar de E-Movement en klik op de specifieke module die u wilt wijzigen. Klik op Bewerken. Wat kunt u aanpassen:

• Sensor Naam
    Geef iedere gekoppelde E-Movement zijn unieke naam.
  • Locatie
    Geef aan waar de sensor geplaatst is voor het juiste plaatje: aan het plafond of aan de muur. Geef ook aan waar de module exact geplaatst is.

Overige E-Movement instellingen

Wanneer u de E-Movement geïnstalleerd heeft, kunt u in de instellingen nog aanpassingen doen. Ga hiervoor in de app naar de E-Movement module en klik links onderin op instellingen. U kunt hier in een aantal tabs de instellingen aanpassen die gelden voor alle gekoppelde E-Movements.

Algemeen

• Toon tijdstip laatst ontvangen data
    In het hoofdscherm kunt u zien wanneer de sensorinformatie voor het laatst is bijgewerkt.
  • Opnieuw kalibreren
    Wanneer u de sensoren opnieuw wilt installeren hoeft u de QR-code niet te scannen. U klikt hier eenvoudig op Opnieuw kalibreren klikken. U dient dan per gekoppelde sensor nogmaals stap voor stap het kalibratieproces te doorlopen.

Sensoren

• Sensoren
    Hier kunt u per gekoppelde E-Movement de specificaties aanpassen. Klik op het pijltje naast een module om de gegevens te bekijken en bewerken:
    – Naam: g
    eef iedere gekoppelde E-Movement zijn unieke naam.
    – Locatie: geef aan waar de sensor geplaatst is voor het juiste plaatje.
  • Nog een sensor toevoegen
    U kunt op de ‘+’ klikken om nog een E-Movement toe te voegen aan uw account

Meldingen

Let op: om te voorkomen dat u steeds meldingen krijgt wanneer u in en om uw caravan bezig bent, dient u elke keer in de app de meldingen handmatig uit te schakelen.

U kunt de meldingen voor alle gekoppelde E-Movements instellen. Er zijn 3 type meldingen die u waarschuwen als E-Movement beweging detecteert:

• Geluid en trillingen: er wordt een geluid afgespeeld en de telefoon gaat trillen. *)
  • Pushmeldingen: u ontvangt een melden, ook als u de app afgesloten heeft.
  • Pop-up: er komt een melding in beeld, ook als u bijvoorbeeld uw navigatie aan heeft staan.

Per type melding kunt u deze aan- of uitzetten door middel van het schuifje rechts van het type melding.

U kunt ook alle meldingen inschakelen of uitschakelen. Hiermee zet u alle schuifjes die aan staan uit en weer aan. De app onthoudt uw initiële voorkeur, dus als u een bepaald type melding niet wilde ontvangen voordat u het schuifje alle meldingen uitzette, dan wordt deze melding ook niet weer aangezet als u alle meldingen weer inschakelt.

*) Wanneer u een Starterspakket Plus heeft mét een abonnement, dan kunt u uw voertuig simpel beveiligen met de E-Movement. U krijgt dan meldingen wanneer uw voertuig stilstaat en u er niet bent. Kijk hier hoe u dit instelt.

Melding klopt niet

Krijgt u een melding, terwijl u denkt dat alles goed is. Dan kan het zijn dat  de batterij leeg is, de sensor te dicht bij een warmtebron of in direct zonlicht gemonteerd is. Kijk bij de montage instructies wat wel en niet goed is.