Hoe installeert u de E-Connect?

Plaats de E-Connect in elke gewenste positie, bij voorkeur bovenin en voorin uw kampeervoertuig. Sluit de bijgeleverde kabel eenvoudig aan op de accu van uw caravan of camper. Scan de QR-code en volg de instructies in de E-Trailer app. Voor alle stappen kunt u de onderstaande instructievideo bekijken of de handleiding downloaden.

Handleiding

In de handleiding vindt u alle informatie over de E-Connect. Zo wordt de installatie stap voor stap uitgelegd.