U heeft een SMART-Trailer systeem via Hobby gekocht

Wanneer u een Hobby caravan of camper gekocht heeft en ons systeem als optie heeft laten inbouwen, dan moet u het volgende doen:

1. Download en installeer de E-Trailer app en maak een account aan. Kijk hier hoe u dit moet doen.
  2. Ga op zoek naar de E-Connect. Dit is de basis van ons systeem en is door uw dealer in uw caravan gemonteerd en aangesloten op de accu (12V spanningsbron). Zorg dat de E-Connect aan staat (12V). Het LED lampje naast de stekker zal knipperen
  3. Zorg dat er een goede internet en Bluetooth verbinding beschikbaar is om de E-Connect te kunnen toevoegen
  4. Log in in de app met de gebruikersnaam en het wachtwoord
  5. Klik rechts onderin het scherm op de ‘+‘
  6. Bovenop de E-Connect zit een sticker met een QR-code erop.  Scan deze QR-code
  7. Volg de stappen in de app
  8. Zodra de E-Connect toegevoegd is, dient als eerste gecontroleerd te worden of er nog updates uitgebracht zijn. Meer informatie vindt u op de pagina over Updaten. Sommige modules werken niet of niet goed als de E-Connect niet up-to-date is
  9. Voeg daarna de gewenste modules toe aan het account. U kunt op deze support site per product vinden hoe u dit precies doet

Heeft u problemen met de E-Volt (deze geeft niet de juiste waarde), kijk dan eens op onze E-Volt pagina: E-Volt Waardes.

Heeft u problemen met de E-Level, het kan zijn dat u deze nog moet kalibreren (dit gebeurt meestal niet in de fabriek). Kijk op de E-Level installeren pagina hoe u dit doet: E-Level Installeren.