iOS toestellen ondervinden problemen met modules kalibreren. De nieuwe update (met fix) komt in week 38 in de App Store. Excuses voor het ongemak. 

E-TrackTraceLogo-1

E-Track&Trace

Waardes updaten of kloppen niet

Waardes in de app updaten niet

Wanneer de waardes in de app niet bijwerken, dan kan het volgende aan de hand zijn:

  • Staat het Starterspakket Plus aan? Controleer of bijvoorbeeld de E-Volt wel functioneert. Meer informatie over het Starterspakket Plus.
  • Is de telefoon verbonden met Bluetooth?
  • Is het GSM abonnement nog actief of is deze verlopen?
  • Is niemand anders verbonden met het systeem? Er kan één apparaat tegelijk verbonden zijn met het Starterspakket Plus.

Waardes in de app kloppen niet