In de E-Load zit één CR 2450 batterij (verkrijgbaar in onze webshop).

Nadat de E-Load aangezet is, zal er een groen of wit LED lampje gaan branden rond het knopje. Dit LED lampje gaat vanzelf na ca. 5 minuten weer uit. In principe gaan de batterijtjes 2 jaar mee. Hoe vaker u de E-Load gebruikt (en hem aanzet), hoe sneller de batterij leeg is.  Neem daarom altijd reserve batterijen mee.

Na het verwisselen van de batterij hoeft u de module niet opnieuw te installeren. Zodra u op het aan/uit-knopje drukt zou het systeem weer moeten verbinden met de E-Load.

1. Schroef de schroefjes van de behuizing voorzichtig los
  2. Neem de batterij uit de behuizing en stop er een nieuwe in. Let op dat de + kant naar de + op de zwarte kunststof behuizing wijst
  3. Het LED lampje rond het knopje zal gaan knipperen zodra u de nieuwe batterij erin doet
  4. Schroef het kapje weer goed op de behuizing om te voorkomen dat er water in de sensor komt en deze onbruikbaar wordt
  5. Controleer of het knipperen na ca. 5 minuten weer stopt ( om te voorkomen dat de batterij snel leegloopt) en u met een druk op de knop de E-Load weer kunt aanzetten