Onderhoud

Het onderhoud van de E-Load verschilt niet met andere neuswielen. In principe hoeft u niets te doen. Mocht de E-Load stroef gaan draaien, dan kunnen de 2 delen uit elkaar geschroefd worden en eventueel ingevet.

Let op dat u tijdens het rijden het neuswiel altijd volledig naar boven goed vastzet in de dissel. Wanneer deze niet goed vastgezet wordt, kan het gebeuren dat het neuswiel vervolgens de grond of bijvoorbeeld een drempel raakt en beschadigt.
Om er voor te zorgen dat het neuswiel soepel blijft draaien en dat deze altijd volledig vast gedraaid kan worden dient het neuswiel goed ingevet te zijn. Dit zorgt er ook voor dat het schroefdraad in het neuswiel minder snel slijt. Vraag eventueel uw dealer om meer informatie.

Schoonmaken

De E-Load kan met water afgespoeld worden, bijvoorbeeld bij het wassen van de caravan.

Systeem updaten

Het is belangrijk regelmatig te controleren of er updates van de software beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over Updaten van het Starterspakket Basis of Plus.